luni, 22 martie 2010

Pensiunea din Bucovina

Poze Vacanta

Oferta de Paste 2010 la Pensiunea Lidana
Sejurul include 4 nopti de cazare all inclusive 2 – 6 aprilie 2010
descarca oferta PDF
02.04 – VINERI
primirea oaspetilor cu placinte poale-n brau
cina specifica de Post pentru Vinerea Mare (se ofera alternativa pentru cei ce nu postesc)
03.04 – SAMBATA
mic dejun
Oaspetii Pensiunii Lidana**** vor putea sa-si puna la incercare talentul incondeierii oualelor sub atenta indrumare a unei renumite creatoare, iar prin amabilitatea acesteia vom redescoperi stravechea arta a incondeierii oualor de Paste. O demonstratie cu multa migala si pricepere. Doritorii vor putea achizitiona si duce acasa cele mai de valoare piese.
pranz
Masa de seara
Slujba de Inviere (la alegerea oaspetilor nostri: Manastirea Voronet, Manastirea Humor, Manastirea Moldovita sau La Schitul “Sfanta Ana”)
04.04 – DUMINCA
primirea invitatilor dupa Slujba de Inviere. Pensiunea Lidana**** va oferã o SURPRIZA INEDITA: Spectacol LIVE cu Madalina – 10 ani, o tanara speranta premiatã cu LOCUL I la spectacolul national VREAU SA FIU VEDETA
Dimineata la ora 5:00 se poate participa la cel mai frumos obicei bucovinean ce presupune “Sfintirea COSULUI PASCAL” impodobit cu stergar si indesat cu pasca si cozonac, cu oua rosii si carnat de casa, slanina si mere. (serviciu optional solicitat in momentul rezervarii – nu implica alte costuri din partea gazdelor).
mic-dejun specific traditiilor pascale.
PRANZUL TRADITIONAL DE PASTE (ciorba de miel servita-n paine, droburi, fripturi in sos de vin, tocane, miel umplut, sarmalute in smantana, placinte calde, cozonac si pasca, etc)
SURPRIZELE IEPURASULUI DE PASTE – CONCURS CU PREMII de ciocnire a oualelor
Cina
05.04 – LUNI
mic dejun
Pranz
MASA CAMPENEASCA – BERBECUT LA PROTAP, gratar in aer liber, tuica si vin fiert, balmos la ceaun, insotite de muzica si FOC DE TABARA
06.04 – MARTI
mic dejun,
plecarea oaspetilor eventual prelungirea sejurului
Din Meniu nu o sa lipsesca
Friptura de miel
Pasca
Drob de miel
Ciorba de miel
Ciorba de hrib
Pastrav in cobza
Jambon
Supa de gaina cu taitai de casa
Chiroste cu branza
Sfecla rosie
Hrean cu smantana,
si va vom condimenta papilele gustative cu multe alte surprize
Preturi pachet
1.250 Lei / persoana / sejur– all inclusive (fara TVA)
DISCOUNTURI OFERITE
Copii pana la 4 ani beneficiaza de GRATUITATE
Copii cu varsta intre 4 – 10 ani cazati impreuna cu parintii beneficiaza de o reducere de 50 %
Copii cu varsta intre 10 – 14 ani cazati impreuna cu parintii beneficiaza de de o reducere de 40 %
CONDITII DE REZERVARE
avans 50 % pentru o comanda ferma
50% cu 10 zile inainte de inceperea sejurului
Rezerva acum o camera de Paste… cat mai este inca loc.

Pensiuni Munte Pensiunea Lidana situata intr-o zona linistita,poate fi un punct de plecare la celebrele manastiri ale Bucovinei - Voronet, Humor, Sucevita, Arbore, Putna, Moldovita si Dragomirna, sau la Cetatea de Scaun a Sucevei.
La fel de usor se poate ajunge la Manastirea Solca, Hanul Solca, cabana "Trei Iazurii", Salina Cacica, bisericile de lemn de la Cacica si Solca ori la bazele de tratament din cele doua noi statiuni balneoclimaterice amintite (Cacica si Solca). Pentru iubitorii naturii, din zona Sucevei se poate pleca in drumetie pe cararile fascinante ale Raraului ori Giumalaului, prin Codrii Seculari Slatioara, la Izvoarele Sucevei sau Pietrele Doamnei.

Vacanta Bucovina Daca e sa va doriti o oaza de liniste, daca vreti sa petreceti cu parfum de basm, daca jiduiti dupa zile in care fuga trepidanta a timpului s-a oprit pentru a lasa loc minunilor sa se desfasoare daca e sa va doriti putin din toate acestea, alegeti PENSIUNEA LIDANA.
Pensiunea Lidana este situata in comuna Vama, jud. Suceava, construita intr-un peisaj montan deosebit,in inima Bucovinei, in apropierea celebrelor manastiri pictate, ofera turistilor conditii deosebite de confort si relaxare, in binecunoscuta ospitalitate bucovineana.
Pensiunea dispune de restaurant,cu 50 locuri, crama cu 30 locuri, bar, sauna, chiosc cu gratar si terasa, loc de joaca pentru copii, 2 apartamente cu 2 camere, 6 camere cu pat dublu, o camera pentru tineret cu 8 locuri. Toate incintele sunt amenajate extreme de modern si util in culori pastel elegante. Camerele sunt dotate cu Tv cablu, telefon, minibar, acces internet. Meniul bogat va pune la dispozitie produse specific bucovinene cat si din bucataria internationala.
SUPER OFERTA


Don't miss out, learn more: Oferta Paste , Munte , Revelion Munte , Bucovina , Agroturism Bucovina .Cand ti se face dor de copilul care ai fost, cand nu mai suporti nebunia obositoare a orasului, cand betonul uscat si incins ti-a invadat sufletul, cand iti dai seama ca a trecut atata timp de cand ai privit ultima oara culorile toamnei, atunci e momentul sa alergi in Bucovina.

Cazare Suceava

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu